2021-12-30 07:51:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Amit nagyon akarsz, ahhoz megtalálod a követendő utat

Napi horoszkóp december 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Csütörtökön különböző irányba cikáznak a gondolataid. Fantasztikus elképzelések járnak a fejedben, tele vagy jobbnál jobb ötlettel. A nehézséget most leginkább az jelenti, hogyan kommunikáld jól ezeket a környezeted felé. Közelíts békével, és mindenki megadja a tiszteletet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Csütörtökön olyan lehetőség tárulhat fel előtted, amelyben megmutathatod a kreativitásodat, a művészi képességeidet is. Ha szeretnél ilyesmivel foglalkozni, érdemes kitalálnod, hogy miben is lennél a legjobb. A saját tehetségből megélni, ez az, ami igazán vonzó a számodra.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Könnyen lehet, csütörtökön találkozol valakivel, aki elsőre szimpatikus és pillanatok alatt baráti a hangulat köztetek. De az is lehet, hogy idővel ennél is több lehet a friss ismeretségből. Úgy tűnik, közös az érdeklődésetek, ami nagyon izgalmas beszélgetések alapja lehet. Este még elaludni is alig tudsz majd az izgalomtól.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Vénusz fényszöge igazi romantikus pillanatokat jelez csütörtökre. Bár mindig is tudtad, de most különös erővel tudatosodik benned, hogy a sors rendelte a mostani szerelmedet. Teljes harmóniában vagytok egymással érzelmileg és testi szinten is. Az érzelmek megélésében sok örömed lesz!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Remek napot ígér számodra a horoszkóp. Csütörtökön bármire készen állsz, és valójában bármit el is érhetsz! Van valami azonban, amit nem irányíthatsz, ami még mindig gúzsba köt téged. Vágd el azt a kötelet, szabadítsd fel magad a visszahúzó energiák alól!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kérdések feltevése fontos része a tanulási folyamatnak. A kommunikáció csütörtökön komoly szerepet kap, és a beszélgetéseid valószínűleg tanulságosak lesznek. Hozd fel bátran azokat a témákat, amik mostanában foglalkoztatnak, és mindenkinek adj esélyt, hogy kifejtse az álláspontját


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Vannak néhányan a környezetedben, akik úgy gondolják, irányíthatnak téged. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Bár látszólag nehezen hozol döntést, ám amit egyszer elhatároztál, ahhoz erősen tartod magad. A rugalmasság pedig csak előny lehet, ezt ne feledd!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Plútó és a Merkúr együttállása átszínezi a gondolkodásodat, és önkéntelenül is befelé irányítja a figyelmedet. Értékes felismeréseid lehetnek, de ne hagyd, hogy a szorongás, vagy a félelem táplálja ezeket. Ha képes vagy rá, hogy kifelé fordítsd az energiákat, és pozitív módon éld meg azokat, akkor csütörtökön nagy dolgokra lehetsz képes.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Csütörtökön nagyon jó kedved, egész nap sziporkázó hangulatban leszel. Érzed, hogy új távlatok nyílhatnak meg előtted. Gondold át a legfontosabb terveidet az újévben. Amit nagyon akarsz, ahhoz megtalálod a követendő utat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr, a Vénusz és a Plútó együttállása a Bak jelében fantasztikus napot ígér! Megteremti a körülményeket arra, hogy bármilyen témával előhozakodhass, bármit meg tudj beszélni a többiekkel. Új kapcsolatot is köthetsz, ami jelentőségteljes hatással lesz a későbbiekben az életedre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Csütörtökön telefonhívást kaphatsz, amely rossz és jó hírt is tartalmaz majd. Néha hajlamos vagy csak a rosszat meghallani, épp ezért mostantól koncentrálj inkább a dolgok jó oldalára! Próbáld meg az üzenetből a pozitívumokat kiszűrni, a negatív hírt pedig kezeld a helyén.


Halak: II. 19. - III. 20.

Csütörtökön valaki, talán egy barát, új oldaláról mutatkozik meg előtted. Ennek fényében viszont lehet, hogy újra kell értékelned a kapcsolatot is. Ne feledd, mindannyian változunk: a kérdés csak az, hogy vajon mindketten ugyanabba az irányba tartotok-e?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: